Петък, 26 април 2024

26.04.2024

Последвайте ни

Майката на изчезналата жена иска да бъдат прегледани записите от камерите в Черна

Попитах мъжа на дъщеря си дали полицаите са гледали камерите в селото, защото знам, че има такива. Каза ми, че полицаи са посетили Черна, но нищо не са прегледали. Това сподели за Про Нюз Добрич майката на 23-годишната Мелек Севджан Ибраим, която е в неизвестност от една седмица.

Както Про Нюз Добрич вече съобщи, младата жена, която е майка на три деца – на 7 и 5 години и двумесечно бебе, изчезва от село Черна на 12 юни. По данни на съпруга й отишла да изхвърля боклука и от тогава никой не знае нищо за нея.

По думите на майката на Мелек в центъра на Черна име видеокамери, такива имало и пред дома на съсед. Жената има надежда, че ако се прегледат записите може да се види дали не е заминала с кола, дали нанякъде е тръгнала.

Млада майка на три деца е изчезнала от село край Добрич, близките й молят за помощ

Много съм притеснена за детето си, при положение, че има три деца не може ей така да изчезне, сподели майката на Мелек. Тя допълни, че дъщеря й досега не е изчезвала, никога не е ходила някъде без да се обади и без децата си.

Жената разказа, че Мелек се е омъжила на 16, почти на 17 години. Никога не е работила, защото се е грижила за децата си. Последно живеела със свекърва си, тъй като мъжът й бил във Франция. Той ту заминавал да работи в чужбина, ту се прибирал в Черна. Според разтревожената жена има разминаване в думите на зет й. Тя не можела да разбере кога се е върнал от Франция, как се е върнал, но е сигурна, че е в България. Разминаване имало и в разказите му кога е излязла Мелек от дома им. Веднъж казал, че е изчезнала по обяд, втори път – в 16 часа, а после - че излязла около 17.30 часа да изхвърли боклука. В друг разговор казал, че е избягала с някой друг. 

Майката на Мелек сподели, че е направила всякакви опити да се свърже с нея – чрез Инстаграм, Фейсбук, но безуспешно. Следи двата й профила, но няма движение. Написала й номера си, за да й се обади.

Разтревожената жена живее в Белгия и заради карантината не може да се прибере в България. Очаквам да чуя гласа й отново и да знам, че е добре, сподели тя.  

c