Добрич Общество

Представиха новия финансов зам.-кмет на Добрич

Новият временно изпълняващ длъжността заместник кмет „Финанси и общинска собственост” на Добрич бе официално представен днес от кмета Йордан Йорданов. Както Про Нюз Добрич първи писа, това е Добринка Стоилова. Тя заема поста на титуляря Елка Димова, която е в отпуск за отглеждане на дете.

Добринка Стоилова има 33 години трудов стаж, от които 17 са в Община Добрич. Започнала е през 1992 година и до 1995-а е била служител в „Жилищно настаняване”.  От 2006-а до момента е в дирекция „Местни данъци и такси”, която оглавява от 2012 година.

За момента финансовото състояние на общината е стабилно, обслужват се всички кредити, изплащат се възнагражденията на служителите, каза Стоилова. Тя допълни, че се налага приоритезиране на разходите, тъй като приходите значително падат. Посочи, че ако за периода от 6 до 12 март е имало над 600 000 приходи, то през следващата седмица са драстично намалели с 45 процента, а в последните дни – с още 45 на сто.

Follow Me:

Related Posts

  1. народът на Добруджа says:

    Пълен провал за кмета и екипа му. Димова го е разбрала и леко се измъква. Втори махдат бездействие. Цял минал мандат нищо не се направи за града и сега пак я карат в същия дух. Само се чудят как да бръкнат в изтънелия джоб на гражданите. Ще правят едва ли не целият град синя зона. Алчност! Грам инвестиция не е направила общината, едно нечиновническо место не е открила. Кой друг ще инвестира? Частника ли? Кмете, луди няма! Оставка! Оставка! Оставка!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *