Водещи новини - дясно Общество

Без ремонти и спиране на тока в област Добрич

ЕНЕРГО-ПРО преустановява плановите прекъсвания, както и ремонтни дейности и профилактика по мрежата на “Електроразпределение Север”. Това беше официално съобщено от пресслужбата на електроразпределителното дружество.

Във връзка с обявеното от Народното събрание извънредно положение на територията на Република България и поради нарастващото разпространение на коронавируса Covid-19, Електроразпределение Север спира плановите прекъсвания за ремонтни дейности и профилактика по електроразпределителната мрежа в Североизточна България.

“Това ще осигури непрекъснатост на електрозахранването за всички клиенти и най-вече за хората, които ще работят от дома си през следващите седмици. Дежурните екипи на дружеството ще продължат да извършват неотложни ремонтни дейности с цел отстраняване на възникнали повреди по електроразпределителните съоръжения”,уверяват от ръководството на Енерго Про.

От там отново призовават всички свои клиенти да ограничат посещенията си в клиентските центрове и да ползват онлайн възможностите за дистанционно обслужване относно плащане на месечни сметки, проверка на консумирана електроенергия, актуализация на клиентски данни. Във връзка с конкретни запитвания, в секция “контакти” на сайта на компанията могат да бъдат открити телефони, имейли и пощенския адрес на дружеството, с цел избягване посещаването на физически офис на компанията.

За опазване здравето на всички служители на компанията, както и на своите клиенти и контрагенти, ЕНЕРГО-ПРО въвежда гъвкаво работно време и при възможност – дистанционен труд.

Работното време на Центровете за обслужване на клиенти ще остане всеки делничен ден, но с редуцирана часова ангажираност – от 8 до 14 часа с обедна почивка от 12 до 12.30, по време на която в помещенията ще се извършва дезинфекция.

“Едновременно с мерките за ограничаване на разпространението на вируса, компанията уверява своите клиенти, че като дружество, което извършва дейността си в интерес на обществото и на отделните клиенти предприема мерки за обезпечаване на сигурното и непрекъснато снабдяване с електрическа енергия, както и изпълнение на условията по издадените лицензии. Дружеството е в постоянен диалог с отговорните държавни институции и ще предприема адекватни мерки своевременно в зависимост от промяната на епидемичната обстановка< се казва още в официалната позиция на ръководството на Енерго Про.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *