Събота, 27 април 2024

27.04.2024

Последвайте ни

Уникална сватба като в приказката за Пепеляшка предлага агенция от Добрич

Всяко момиченце има своята детска мечта – как един ден ще стане най-красивата булка на света. И също като Пепеляшка, в точното време ще срещне своя принц, с когото да сподели живота си.

Сватбена агенция „Стилеза“ от Добрич предоставя на влюбените двойки, вярващи, че най-съкровените желания могат да се сбъднат, да изживеят своя незабравим миг и да превърнат приказката в реалност.

Идеята и самата концепцията е на Николина Михова-Недкова – сватбен агент и съсобственик на агенция „Стилеза“.

Вдъхновява се за проекта от красивата история на „Пепеляшка” от Шарл Перо и решава да интерпретира приказката в най-романтичното сватбено тържество.

Ангажирала е профисионалисти в различни сфери, наели са костюми. За ролята на Пепеляшка и Принца е поканила младо семейство, чиято сватба преди време са организирали, и те с радост приели.

Заедно със съпруга си – Недко Недков, изготвят поканите, аранжират залата, избират цветята, прецизно проверяват и най-дребните детайли. Номерата на масите са във вид на старинен часовник, за всеки гост има кристална пантофка, която да отнесе за спомен. Карети, златни тикви и корони са деликатните елементи на декорацията.

Огромна книга като декор на бракосъчетанието отправя посланието, че семейният живот може да бъде приказка.

Проектът „Пепеляшка“ е реализиран с много фантазия, прекрасна декорация и с участието на различни професионалисти, повярвали в идеята.

Фотограф, видеограф, гримьор, фризьор, шивач, дърводелци и музиканти се впускат  в приключението, за да може влюбената двойка и техните гости да изживеят магията на приказната любов.

Каляска, тиква, дансинг във вид на часовник, камина, стъклени пантофки и приказна фея, в лицето на целия екип, работещ по проекта, превръщат сватбата в уникално и неповторимо преживяване.

c