Без категория Общество

Къщички за кучета и котки от гуми ще изработят в Добрич доброволци

Инициатива, целяща да създаде домашен уют и топлина за бездомните животни в Добрич, организира групата във Фейсбук „Обичам Добрич”. От там канят своите приятели заедно да помогнат на хората, които се грижат за кучетата и котките, които са на улицата и за местата за тях, но не могат да се справят сами. Заедно ще бъдат изработени къщички от автомобилни гуми за бездомните животинки. 

Инициативата ще се проведе в неделя, 12 януари, от 12 часа. Сборното място е бул. „Трети март”, в дясно на 100 метра от сградата на „Анимекс”. За желаещите да са включат, но нямат транспорт, организаторите ще осигурят такъв.

Related Posts

 1. Да не забравите и тоалетни да им направите, ама и да ги чистите, периодично или всеки ден.. Целият град е пълен с котешки и кучешки лайна..навсякъде, зараза и смрад! И паразитите да им чистите!! То всеки знае да се прави на велик самарянин, ама за грижи и отговорнсот към ХОРАТА, никой не се сеща. Храната да се оставя на определуни места, не безразборно и после червеи плъзват…замислете се!

  • Възмутен says:

   Такова изказване може да напише само един животномразец. Каква е тази злоба във вас? Защо си мислите, че животните на заслужават добър живот и любов? И те са живи същества и имат право на живот колкото и вие! Срам ме е от такива хора като вас.

   • Павел says:

    Не виждам злоба, а едно разумно предложение от Име. Аз виждам във Вас безхаберие . Разходете се из града и се убедете, само къщички не е грижа. Поинтересувсйте се какви грижи трябва да се полагат.

 2. Димитър says:

  Ами хайде помогнете бе Павел. Помогнете на тия животинки да са обезпаразитени и нахранени или и вие сте същия животномразец. Виждате само косурите на тези които се опитват да помогнат и само коментирате.

  • Павел says:

   Няма нужда, тези, дето се правят на велики, да го направят. Не да струпат гуми, из иначе чистият ни град и всичко е наред. Айде ще викаш на близките си, аз си имам личен избор и той не е свързан с нарушаването на кръговрата при котките и кучетата. Та, айде метличката, торбичката и на работа, Лелче или Чичко!

  • Лидия says:

   Проблема е че тези които се обявяват в защита на животните само лаят, но когато стане въпрос за действия са дълбоко изпокрити. Наистина трябва да се мисли за създаване на условия за нормално съществуване на животните, но и да се чисти след тях. А най-добре е да няма бездомни животни. Повечето такива са резултат от безотговорно отношение на уж собственици на домашни любимци.

 3. Димитър says:

  Ами Павел и вас да ви захвърлим ням на улицата и да ви оставим на естественият кръговрат?

  • Павел says:

   Аз съм в естествения кръговрат и сам се обслужвам, не те викам да ме храниш, къпеш, бършеш гъза… Натискаш се котки и кучета да обслужваш, ми…хвашайте метлите, торбите и чистите, щом къщи и храна, значи и чистене ттабва. Ти, като се изсереш що се чистиш, карай тъй, без да се грижиш, яж, сери и… Щом ще вършите нещо, не избирайте само лесното и да прехвърляте Вашата поета инициатива на другите. Щом ше храниш и ще чистиш, защото те се събират там, където ги хранят и там си серат. Обиколи блоковете и градинките и виж, пълно е само с лайна, цветята отъпкани, осрани, опикани, вони и се носи зараза… Изхвълени, ок, прибираш ги, пак ок, ама и чистиш, къпеш, миеш след тях…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.