Четвъртък, 02 май 2024

02.05.2024

Последвайте ни

Временно без достъп по електронния портал на Пътна полиция

От 17:30 часа на 15 ноември до 09:30 часа на 16 ноември, потребителите няма да имат достъп до електронния портал на Пътна полиция, съобщиха от пресцентъра на МВР.

От Дирекция „Комуникационни и информационни системи” информират за възможни технологични прекъсвания на достъпа до услугите, предоставяни от портала за електронни административни услуги на МВР, както и до уеб портала на министерството. Причината е, че от 09.30 часа до 21.00 часа на 16 ноември (събота) и за същия времеви период на 17 ноември /неделя/ще се извършва подмяна на ключови  комуникационни устройства, свързани с доставка на интернет компоненти за инфраструктурата на Министерството на вътрешните работи. "Експертите ще положат усилия за възстановяване на пълния достъп и преди предвидените крайни срокове", увериха от Вътрешно министерство.

От 17:30 часа днес до 09:30 часа в утрешния ден временно няма да има достъп до Автоматизираната информационна система „Управление на наложени глоби по наказателни постановления и извършване на плащания по тях през Интернет, SMS и WAP” и до Портала за електронни административни услуги – Задължения по документи, издадени от „Пътна полиция“ – МВР, уточниха от Служба "Пътна полиция".

Снимка: МВР

c