Петък, 26 април 2024

26.04.2024

Последвайте ни

Финансовата гимназия в Добрич – седма в надпреварата за книги за 3 000 лева

Финансово-стопанската гимназия „Васил Левски” в Добрич участва в кампанията на Киндер България „Истории за споделяне” и може да получи книги на стойност 3 000 лева. Кампанията е насочена към държавни и общински училища от цялата страна. 15 от тях, които са събрали най-много гласове, ще получат книги за училищните си библиотеки.

Днес ФСГ „Васил Левски” е на седмо, осмо място, сподели за Про Нюз Добрич преподавателят Милена Николова. Нашето училище очаква подкрепа от всички добричлии и учениците от училищата, които не са се включили в надпреварата, допълни тя.

Както вече писахме, може да се гласува до 23.59.59 часа на 15 ноември на сайта www.kinder.com. Всеки има право на 3 гласувания последователно от един компютър и от телефон.

Дарените книги на стойност 3 000 лева ще бъдат избрани от всяко училище от предварително зададен списък с подходящи заглавия. Награди ще получат и 15 потребители, регистрирали училище, което е попаднало в топ 15 на училищата с най-много гласове. Наградите са индивидуален кът за четене, съдържащ пуф стол, лампа и колекция класически книги.

c