Петък, 26 април 2024

26.04.2024

Последвайте ни

Йордан Йорданов: Гласувах Добрич да продължи положителното си развитие

Гласувах за това Добрич да продължи положителното си развитие, Добрич да продължи промяната. Това каза пред журналисти след като даде своя вот кандидатът за кмет на Добрич на Местна коалиция ДБГ (ДБГ, НДСВ, ССД, ГН) Йордан Йорданов. По думите му е и е изключително важно точно днес да отделим пет минути от времето си и да упражним правото си на глас. „Защото по този начин ще можем да минимизираме купения и корпоративен вот, това, мисля, че е изключително важно за всички нас”, каза Йорданов. 

Кандидатът за кмет на Добрич изрази надеждата си избирателната активност днес да достигне близо 40 процента, а и да ги надвиши.

Йордан Йорданов съобщи, че сутринта Предизборният щаб на Местна коалиция ДБГ (ДБГ, НДСВ, ССД, ГН) е подал няколко сигнала за нарушения до Общинската избирателна комисия в Добрич и до РУ на МВР. Те били от различно естество – за извозване на избиратели, за агитация. През целия ден в щаба с колегите ще следим изборния процес, ако има сигнали ще продължаваме да ги подаваме към ОИК и към полицията, каза още кандидатът за кмет на Добрич.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

c