Петък, 26 април 2024

26.04.2024

Последвайте ни

Вече са разведени женените от пръв поглед Ивана и Мерал от Добрич

Една от двойките от риалити формата „Женени от пръв поглед“ - фолкпевицата Ивана и 31-годишния финансов консултант от Добрич Мерал Асанов, вече са разведени. Това става ясно от интервю на певицата пред VIP обектив.

В него тя споделя, че преди няколко седмици официално са се развели.

„Ние с Мерал сме в прекрасни отношения, приятели сме, което, за мен, е най-важното - да запазиш добър и топъл контакт с човека. Няма значение защо и как сме взели това решение“, заяви певицата.

Още през април Про Нюз Добрич съобщи, че двамата, вероятно, ще се разведат. Тогава близки до младото семейство разказаха, че те са разделени.  След края на шоуто 23-годишната поп фолк изпълнителка Ивана Андонова била в чужбина около половин месец. Когато се върнала от пътуването, поискала да се разведат. Докато била в чужбина, го е потърсила само веднъж и намерила повод за скандал.

“Тя иска да приключи връзката, но Мерал е доста влюбен и прави всичко възможно да се случат нещата”, споделиха нашите източници. Те предполагагаха, че проблемите между двамата идват от различия в характерите и начина на живот.

След края на шоуто “Женени от пръв поглед” бракът им не вървял „по ноти”, коментираха пред Про Нюз Добрич близки на младия мъж.

След края на шоуто 23-годишната поп фолк изпълнителка Ивана Андонова била в чужбина около половин месец. Когато се върнала от пътуването, поискала да се разведат. Наблюдателни тогава забелязаха, че на качените от Ивана снимка в Инстаграм, на която са заедно, двамата не носят халките си, без които, по време на предаването, твърдели, че не могат.

„Много хора смятаха, че сме се развели още по време на предаването. Никой не е зарязал никого зариди друг мъж и жена, няма намесен трети човек“, заявява в интервюто за VIP обектив Ивана.

По думите й, разводът е можел да се случи едва след края на предаването. „Не става толкова бързо и лесно, защото е съдебен процес“, посочи тя.

Обясни, че с вече бившия си съпруг, са в прекрасни приятелски отношения, но не са заедно като мъж и жена

Уважавам го, той също ме уважава, каза певицата. И подчерта, че нито една двойка в двата сезона досега не е запазила добри отошения.

„Не съжалявам за нищо, което съм направила. Това са много хубави емоции, прекарахме си незабравимо, ще го помня до края на живота си“, заяви още певицата. И обяви, че няма човек до себе си. Засега се била съсредоточила основно върху кариерата си.

Мерал е приел развода много спокойно, съвсем нормално, споделиха негови близки от Добрич.

„Мерал заслужава стойностен човек до себе си, а не тази кошница“, „Съжалявам за Мерал ,защото той беше искрен и я обичаше“, „No comment за девойката...Имаше някой който ценеше жената до себе си...Дано си намериш някой "батка" Ивана с официалния анцунг да ходи..“, са част от коментарите към интервюто.

c