Добрич Общество

Набират оферти за строителството на блок „Добрич”

Обществена поръчка за строително-монтажни работа на жилищен блок „Добрич” с обслужваща площ обяви Общината. Строителството обхваща 1422,71 квадратни метра застроена площ и 7555,93 квадрата разгърната застроена площ. 

Предметът на поръчката включва довършителни строително-монтажни работи на две жилищни секции на 9 етажа, блок „А“ и блок „Б“. Първите два етажа са заети от обслужваща част -магазини, частично излизащи от контура на жилищните етажи. 

Секция „А“ съдържа 21 апартамента, от които 7 тристайни и 14 двустайни, а секция „Б“ – 21 апартамента – 7 едностайни и 14 тристайни. На приземния етаж в двете секции под жилищната част е развит паркинг с един подход за общо 18 автомобила. В двете секции са осигурени по едно складово помещение за всяко жилище и общи помещения за водомерен възел и машинно за двата асансьора. Проектирани са 24 магазина с различна квадратура, разположени на приземния и втория етажи в блокове „А“, „Б“, „В“, „Г“, „Д“ „Е“ и „Ж“, като част от тях са на втория етаж и под жилищните секции. Под мокрите помещения има проходим инсталационен канал. 

Срокът за получаване на офертите е 17 часа на 11 септември.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *