Добрич Общество

Японци освежиха двора на център за деца без родители в Добрич

Като част от партньорството между Община и бизнес в гр. Добрич миналата седмица, при гостуване в Есетере, консултанти на dōTERRA от Япония посетиха ЦНСТ №3 за деца без увреждания.

Заедно с децата, те облагородиха двора на центъра като засадиха цветя и билки в градинките, сглобиха и боядисаха градински мебели, изрисуваха стените на сградата, съобщават от общинската администрация.

В програмата на ежегодните посещения в България на консултанти на dōTERRA от различни държави, винаги са включени т.нар. работни дни, в които гостуващите, се трудят в полза на деца и младежи в неравностойно положение и заедно с тях.

С активното си участие в dōTERRA Healing Hands Foundation, всички консултанти работят за подобряване качеството на живот на нуждаещите се по света, финансирайки разнообразни инициативи.

До началото на есента на 2019 г.  Есетере България планира  реконструкция на отоплителната инсталация, която ще обхване цялата сграда, в която се помещават децата и младежите, настанени в Центровете за настаняване от семеен тип 1, 2, 3 и Преходното жилище.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *