Бизнес Общество

Албена участва във форум на най-големите български компании

Кристина Богданова: Инвестираме много в развитието на човешките ресурси

Престижният форум “Бизнесът и регионите” беше открит от вицепремиера Томислав Дончев и събра представители на най-големите компании в България, в столичния хотел “Хилтън”. По време на конференцията, Албена АД беше част от панел 2, посветен на въздействието на големия бизнес върху социалното развитие и качеството на живот в регионите.

„Албена инвестира много в повишаването на квалификацията на своите служители с ежегодно организирани обучения, партньорства с професионални гимназии и университети и проекти, свързани с развитието на човешките ресурси и с подобряването на мотивацията на работещите в компанията“, сподели Кристина Богданова – продуктов мениджър в Албена АД.

сника: Икономист

В панела, в който Албена беше представена, участници бяха: директор Производство в Лукойл – Димитър Добрев, изпълнителният директор на Лидл България – Милена Драгийска, директорът на завод за санитарна керамика „Идеал Стандарт-Видима“ АД – Валентин Ганев, управителят на фирма „Ен Си Контрол“ ЕООД – Стоян Динев, председателят на фондация Be Cause – Яна Рутева и кметът на Панагюрище – Никола Белишки.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *