Водещи новини - дясно Туризъм

Албена посреща 15% повече гости за Великденските празници

Противно на очакванията за спад в броя на резервациите, курортен комплекс Албена посреща с 15% повече туристи за Великденските празници спрямо миналата година, съобщиха от туристическата компания.

Гостите на комплекса за светлия празник ще бъдат в 5-звездните хотели „Фламинго Гранд Хотел &СПА“, „МаритимПарадайсБлу“ и в 4-звездните „Калиакра“, „Ралица Акваклуб“, „Ралица Супериор“, „Лагуна Гардън“ и „Лагуна Бийч“.

80% от избралите ваканционно селище Албена за своята празнична почивка са от Румъния. Традиционно те пристигат в комплекса, за да се насладят на качествената храна, високото ниво на обслужване и богатата програма, която комплексът предлага. След Великден в Албена очакват и туристи от Германия, Франция, Великобритания, скандинавските страни, Полша, Русия и много други.

Тази година ваканционно селище Албена отбелязва 50 години от своето създаване. През декември миналата година беше избрано и за Европейски курорт на спорта за 2019. Събитийният календар на комплекса е пълен със спортни и културни мероприятия, както и много конференции.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *