Общество

В Добрич жена спечели чисто нова кола от тотото

Днес Български спортен тотализатор организира специален ден за печалби в Добрич. Поводът за събитието беше връчването на чисто нов луксозен автомобил “Форд Мондео” от 20-ия тираж на “Тото 2 – 6 от 49“. Спорт ТОТО превърна деня в истински празник за жителите и гостите на града с много награди, музикални изпълнения, томбола и възможности за повече печалби. Букет от добруджански танци поднесе на съгражданите си Фолклорен танцов клуб “Тончеви“, гр. Добрич.

Името на късметлията, който си тръгна с нова кола от празника в Добрич, е Марияна Димитрова. Тя е на 63 години, от село Победа. В момента е безработна, наскоро се е завърнала от Италия. Играе от много години в игрите на Спорт ТОТО. Късметлйските числа на Марияна са рождените дати на синовете и внуците й, но понякога ги сменя.

Печелившият си фиш Марияна е пуснала в тото пункта в село Победа. След тиража нейна добра приятелка я попитала дали го е проверила, тъй като в селото се е паднал луксозен автомобил. Тя направила справка в интернет, а за да е сигурна, помолила и синът й, който живее в Германия, също да потвърди, че печели. Марияна няма шофьорска книжка, но се радва, че сега мъжът й ще може да я вози в чисто новата им кола.

“Пожелавам на всички участници в игрите на Спорт ТОТО да имат късмет и някой ден да са на моето място“, каза Марияна. Ключовете от елегантния автомобил връчи лично регионален директор на Български спортен тотализатор Петя Иванова.

От специална “ТОТО томбола“ Петър Сарийски си спечели голямата награда – страхотен караоке сет, за незабравими партита. Той е непрофесионален музикант и сподели, че детската му мечта е била да се занимава с музика. За съжаление, Петър не е успял да предаде страстта си на своя син. Зарече се обаче да подари караоке сета на своя внук, надявайки се да види изпълнени мечтите си за музикант в къщата.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *