Общество

Близки издирват 59-годишен мъж от Добрич, в неизвестност от сряда

Близки на 59-годишния Румен Йорданов от Добрич опитват да открият следа за мъжа, който е в неизвестност от сряда.  Петър Стефанов публикува в социалната мрежа апел за информация, ако някой забележи лек автомобил „Голф” с регистрационен номер ТХ 1070. В нея се казва “издирва се червен Голф 3 Тх1070 , собственост на Румен Йорданов – изчезнал в сряда на обяд заедно с колата , телефона му е изключен и е в неизвестност, подаден е сигнал в полицията от брат му , човекът е на 59 години”.

В сряда Румен Йорданов тръгнал на работа и оттогава никой не го е виждал. Убедени са, че, ако колата бъде открита, ще бъде намерен и собственикът й, който не се отделял от нея.

Брат му е подал сигнал в полицията, но до днес няма информация, телефонът му е изключен, сподели пред Про Нюз Добрич Стефанов. Близките му опитват да намерят информация за местонахождението на мъжа, като открият колата.

Всеки, който има информация за автомобила или мъжа, може да се свърже на лични съобщения във Фб с Петър Стефанов  и Petio Petrov.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *