Добрич Общество

Мними организатори на изложения събират оферти от името на Общината в Добрич

Четири сигнала за това, че неизвестни лица се представят за организатори на различни мероприятия и изложения и събират оферти и пари от името на Община Добрич, са подадени от граждани. Това съобщи пред журналисти Петър Енев –  директор на  „Икономическо развитие и европейски фондове“ в общинската администрация.

Единият от сигналите е постъпил в полицията, а другите са в Общината. Те имат отношение към 25 септември. Мнимите организатори са обяснявали, че разполагат с шатри, имат разрешение от Общината да ги позиционират и развиват търговска дейност.

Местната администрация няма нищо общо с такива лица. Организирането на подобни събития става единствено и само със заповеди и регламенти, определени от общината, и цялата процедура на комуникация с клиенти и граждани се извършва в Центъра за услуги и информация, посочи Петър Енев.

Всички прояви от този род се обявяват предварително на интернет страницата на общината. Той препоръча на гражданите е да не се подвеждат, за да не попаднат в мрежата на мнимите организатори.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *