Развлечение Шабла

Героника Станчева е „Мис Шабла“ 2018

Героника Станчева от Варна е победителката в конкурса „Мис Шабла“. Тя спечели титлата на проведения за  45-и път конкурс за красиво и хармонично тяло, организиран от Община Шабла“.
Тази година претендентките бяха рекордно много – 17, като от община Шабла участваха три момичета Калинка Белберска и Виктория Минчева от Шабла и Стефани Георгиева от Дуранкулак, съобщиха от общинската администрация.
Момичетата дефилираха по бански костюми и официални тоалети, като всяко  се стараеше да впечатли и спечели журито и публиката.

Те бяха оценявани от жури с председател Люсиен Велчев – председател на СК „Левски – спорт за всички“. В състава му влизаха Весела Стоева – носител на титлата „Мис Шабла“, Мусаб Азиз – коафьор от Норвегия, проф.д-р Цветан Недков – преподавател в НАТФИЗ и др. висши учебни заведения, Стоян Монов – диригент на Духов оркестър Добрич и Живко Янев – ст.експерт „Младежки дейност и спорт“ в общинска администрация – Шабла.

Подгласнички на победителката станаха Христина Ганчева от Варна и Ана-Мария Велинова от София.
За доброто настроение на присъстващите се погрижиха балет „Никита“, Стоян Жеков и Атанас Атанасов-духови инструменти, Георги Колев-пиано и любимецът на младото поколение, участникът в „Гласът на България“, Георги Владимиров.

Конкурсът за красиво и хармонично тяло “Мис Шабла 2018” е част от проявите в рамките на Дните на морето в морския град.

Снимки: Община Шабла

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *