Водещи новини Крими

Загиналата бременна била в 8 месец, вдигнала сватба в неделя

Загиналата при тежка катастррофа тази сутрин 20-годишна жена от село Воднянци е била бременна в осмия месец, научи Про Нюз Добрич.

Както по-рано съобщиха от Областната дирекция на МВР, бременна жена на 20 години е загинала на място при тежка катастрофа, станала рано тази сутрин по пътя от Силистра към Добрич, в района на село Воднянци. На място е починал и 34-годишнният шофьор на колата, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Заедно с мъжа си живеят в Германия. Там е и семейството на чичо й Алденис. Прибрали се, за да вдигнат сватба. 20-годишната Айсел била булка в неделя. Трябвало утре отново да пътуват за Германия, където да роди. Очаквала момиченце.

Снощи фамилията отново се събрала. Чичото и бременната жена към полунощ се качили, за да изпробват новата кола на братовчеда на Айсел, обясняват местните. Жената не е имала родилни болки.

Не е ясно защо сигналът за трагедията е подаден към 4 часа.

Разследването до момента е установило, че шофьорът е пропуснал завой, при което колата продължила да се движи направо и се блъснала в дърветата, след което двамата са загинали на място. Не е имало шанс да се спаси бебето.

Тази сутрин до 7 часа пътят е бил затворен.

Продължава разследването на случая, включително и изясняване причината чичото и булката да тръгнат с колата през нощта.

Снимката е илюстративна

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *