Добрич Общество

Утвърден е Окончателният списък за настаняване в общински жилища

Окончателният списък за настаняване в общински жилища на граждани с установени жилищни нужди за 2018г., вече е изготвен и утвърден от Кмета на Община град Добрич, информираха от административната пресслужба.

От Община Добрич съобщават, че поименното съдържанието на всички одобрени лица е изнесено на табло пред стая 113 на Община град Добрич, също на 6-то работно място в Центъра за услуги и информация, както и на общинската уебстраница – тук.

Съгласно чл.18 ал.1 от Наредбата за реда и условията за установяване на жилищни нужди, за настаняване под наем, управление и разпореждане с жилища от общинския  жилищен фонд на Община град Добрич, възражения по утвърдения от Кмета на Община град Добрич Окончателен списък за 2018г. не се приемат, припомнят от администрацията.

  • Окончателен списък за настаняване в общински жилища на граждани с установени жилищни нужди за 2018г:
Окончателен списък соц настаняване - 18

Заявления за установяване на  жилищни нужди и включване в Окончателния списък за 2019г. се приемат в периода: 01.07.2018г. – 30.09.2018г. Формуляр за подаване на заявление може да се получи на 6-то работно място в Центъра за услуги и информация на Община град Добрич или да се изтегли от  тук. Заявлението се подава в Центъра за услуги и информация /работно място №6/ на Община град Добрич, ул. „България” 12.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *