Водещи новини - дясно Образование

Младши посланици от Добрич посетиха Европейския парламент

В периода от 25 до 27 юни младши посланиците от Финансово-стопанската гимназия “Васил Левски” в Добрич – Станимира Стоянова и Гергана Кадикянова, и техният преподавател Елика Димитрова, бяха на посещение в Европейския парламент в Брюксел, съобщиха от учебното заведение.

Те посетиха “сърцето на Европа”, благодарение на евродепутата Емил Радев.

“За нас беше изключително удоволствие да се запознаем с работата в Европейския парламент отблизо и да опознаем малка част от самия Брюксел. Имахме работна среща с българските евродепутати Емил Радев, Владимир Уручев, Асим Адемов и Андрей Новаков, които ни разказаха за пряката си работа и за най-важните приоритети за България, по които работят. Истинско удоволствие беше посещението на Музея за Европейска история. В хронологичен ред на 6 етажа е представена 61-годишната история на Европейския съюз”, споделиха младшите посланици.

“Времето прекарано из улиците на този град ни позволи да се докоснем поне за малко до забързания мултинационален живот, който тече там. Пихме кафе на La Grand-Place и усетихме истинската динамика на града. Изключителната комбинация от емоции и преживявания само в рамките на два дни ни даде спомени и вдъхновение за много дълго време. За нас беше удоволствие“, добавиха единайсетокласничките.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *