Развлечение

Най-красивите дизайнерки ще участват в Модна фиеста Албена 2018

На Модна фиеста Албена 2018 ще участват най-красивите дизайнерки.
Освен познатите лица и красавици, участие заявиха и дизайнерката на модна къща Шик Стефка Гущерова и художникът дизайнер Николина Стефанова, която произвежда облеклата под марката „Нира”, съобщи продуцентът Марияна Аршева.

Всички те, заедно с познатите Ангелина Данова, дизайнер на „Анджи фешън” и Мая Никифорова, представител на „Лейди София”, заедно ще се изявяват в новото издание на фиестата.

Състезателен елемент има между всички тях, но всяка е силна в своята област. Ангелина е хванала здраво аксесоарите за мъже и не ги пуска вече 20 години, Стефка прави елегантни дамски облекла също толкова, а Мая дълги години показва най-модерните чорапи и чорапогащници на пазара у нас и в чужбина. Николина, позната като автор и художник, ще покаже актуални рисунки върху актуални колекции, коментира Аршева.
Йордан Марков и Начо Паскал ще вдигат настроението на фиестата. Популярен с невероятните си балади Данчо ще представи най-новите си парчета „Момичето за мен“ и „Силата на любовта“, а Начо ще излезе с хита си „Дай ми“, както и с песента „Деспасито“, с която омагьоса корейците в едно друго шоу.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.