Водещи новини - дясно Здраве

Сменят ръководството на болницата в Добрич

За 10 часа днес е насрочено извънредно Общо събрание на Многопрофилната болница за активно лечение в Добрич. То е свикано с цел промяна на ръководството на лечебното заведение.

Дневният ред предвижда промяна в състава на Съвета на директорите. Проектът за решение гласи, че Общото събрание на акционерите приема предложената промяна в състава на Съвета на директорите, чрез освобождаването на настоящия Съвет на директорите в състав: Венда Николова Зидарова, Митко Христов Груев и Трифон Владимиров Йорданов и избор на нов тричленен Съвет на директорите в състав: Венда Николова Зидарова, Светозар Байчев Петров и Димитър Петров Мартинов.

Новото ръководство е с тригодишен мандат.

На събранието ще бъдат определени  възнагражденията на членовете на Съвета на директорите, на които няма да бъде възложено управлението. Предложението е членовете на Съвета на директорите, на които няма да бъде възложено управлението, да бъде в размер на две средни месечни заплати в лечебното заведение, но не повече от петкратния размер на минималната месечна работна заплата.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.