Здраве Каварна

Събрани са парите за операцията на малкия Теди от Каварна

Сумата, необходима за операцията на Теодор Пиндиков от Каварна, който е на година и десет месеца, вече е събрана, съобщи неговата майка.

“Днес в дарителската сметка на Теди постъпиха 3000 евро, дарени от изключителен човек и приятел. Искрено съм признателна за този жест на щедрост, доброта и милосърдие.
На всички, които помогнаха и продължават да ми помагат искам да благодаря с цялото си сърце! Думите не стигат да опиша колко много означава за мен всеки един жест от Вас, добри хора! Освен паричните дарения, получих много човечност, доброта и подкрепа. Много познати и непознати изразиха своята съпричастност по много различни начини и ми ми вдъхнаха надежда и вяра, от които, повярвайте, наистина се нуждаех в този труден за мен и семейството ми период.

За съжаление, борбата на Теди не приключва с тази операция, тя е една малка част от цялостното му лечение. Вярвам в подкрепата Ви и занапред, както и в бъдещи добри новини от нас.
Бъдете здрави и нека добрината Ви се върне многократно умножена!”, сподели майката.

Роденият преждевременно Теодор има редица заболявания и спешна нужда от финансова помощ за медицинските интервенции. Нужни са около 6000 лева, които са непосилни за семейството.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.