Каварна Общество

Благотворителни инициативи за малкия Теодор в Каварна

Две благотворителни инициативи се организират в Каварна в подкрепа на малкия Теодор Пиндиков, който има нужда от спешна операция. Момченцето е на година и десет месеца.

Припомняме, че за лечението му са нужни 6 000 лева.

Народно читалище “Съгласие-1890” в.Каварна организира благотворителен Великденски концерт на 5 април от 18ч., с участието на фолклорен танцов ансамбъл “Бизоне”, детски народен хор “Шарено коланче”, Женски народен хор, Вокална академия “Каварна” и Фолклорен танцов клуб “Мераклии”. Билетите струват 5 лева.

„Дългосрочна кауза на Инер Уил Клуб Каварна е да подкрепя талантливите деца на Каварна. Но, за да проявят своя талант, тези деца трябва да израснат, преди всичко здрави. В името на по-красивото, щастливо и истински цветно бъдеще на децата ние, дамите от Инер Уил Клуб-Каварна ще дарим всички средства от благотворителното събитие в полза на Теодор Надеждов Пиндиков, за да подпомогнем, предстоящата му спешна операция в средата на април”, съобщиха дамите от организацията.

Теодор Пиндиков от Каварна, който е на година и десет месеца, се нуждае от спешна операция в средата на април, съобщават потребители на социалните мрежи в морския град. Оставащата за събиране сума е 6 000 лева
Всеки, който желае, може да подкрепи семейството на малкия Теодор, като преведе средства по сметка:

Юробанк България АД, IBAN BG10BPBI 79384056304101, BIC BPBIBGSF, Титуляр: Надежда Веселинова Пиндикова, в полза на: Теодор Надеждов Пиндиков, сметката е в лева.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.