Понеделник, 01 юли 2024

01.07.2024

Последвайте ни

„Недко Недков – Овчарово" ЕООД отново със златни медали от Месомания

Асоциацията на месопреработвателите в България връчи Златните медали на Месомания 2023. Юбилейното издание на най-голямото изложение за месо и месни продукти у нас придаде допълнителна стойност на отличията за качествени и оригинални пазарни продукти на изложителите тази година.

„Златният медал, съчетан с диплома за отличие от 30-то издание на Месомания е не само награда, но и доказателство за ангажираността и новаторството на най-добрите компании в бранша и техните постижения. Това е още една възможност за празнуваме устойчивостта и адаптивността на индустрията, която пази традициите и смело следва новостите в тенденциите за хранене и потребителските предпочитания“, каза Атанас Урджанов – председател на УС на Асоциацията на месопреработвателите в България (АМБ). Той поздрави отличените компании и подчерта, че те са пример за вдъхновение, поставяйки висок стандарт за нови постижения, които несъмнено ще повлияят на посоката на развитие през идните години.

С престижните „Златен медал и диплом“ бяха отличени 15 месопреработвателни компании за 41 техни продукта:

„Недко Недков – Овчарово" ЕООД бе отличено за серията си наденици и суджук „Добротица“, както и с наденичките с кашкавал „Фиеста“.

Юбилейното изложение Месомания 2023 със своя фокус върху качеството и иновациите, продължава да играе решаваща роля в оформянето на бъдещето на индустрията, категорични са от Асоциацията на месопреработвателите в България, организатор на най-престижното събитие в сектора за годината, посочват организаторите. 

c