Понеделник, 01 юли 2024

01.07.2024

Последвайте ни

Земеделска компания от Добрич с отличие за най-добър дистрибутор на американски бранд

Призът за „Стойчеви“ ООД беше връчен по време на най-голямото изложение за селскостопанска техника "Агритехника" в Хановер

Екипът на „Стойчеви“ ООД бе удостоен с награда "Най-добър дилър за 2022-2023" на продуктите на американския бранд Great Plains USA. Призът бе връчен по време на най-голямото изложение за селскостопанска техника "Агритехника" в Хановер от президента на Great Plains Manufacturing  Том Брайън.

„Положеният труд, винаги се отплаща! С благодарност към нашия партньор за високото признание“, споделиха от „Стойчеви“ ООД в страницата си във фейсбук.

Компанията предлага от торачки и пръскачки, през трактори – 35-290 кс до зърнокомбайни и модерни сушилни; от най-обикновените до най-сложните култиватори, плугове, компактори и други почвообработващи машини; телескопични товарачи с всички необходими приставки; съвременни машини за картофо- и зеленчуко-производство; сеялки за директна, полу-директна и конвенционална сеитба, селскостопански ремаркета и тороразпръскващи единици. Ние сме пионери във въвеждането на технологии като стриптил и минимални обработки. Нашата компания е единствен оторизиран дилър за тракторите Zetor в България, за прикачния инвентар на UNIA и за директните сеялки на Great Plains USA, италианските телескопични товарачи Диечи и стриптил технологията на Слай Агрисем.

Базираната в Салина, Канзас Great Plains International е една от петте подразделения на Great Plains Mfg., Inc.  Откакто първата ни сеялка беше продадена в чужбина през 1982 г., Great Plains International се разрасна до офиси на компанията в Съединените щати, Украйна, Русия и България, както и активни дистрибутори в над 30 страни. Нашата широка и иновативна продуктова линия включва персонализирани продукти, които комбинират най-добрите практики от цял свят.

c