Понеделник, 01 юли 2024

01.07.2024

Последвайте ни

"Загорка" с лимитирана серия кенчета, посветени на Добрич и Балчик

На събитие на 24 август ще бъдат представени тематичните кен и бутилка, посветени на Добрич и неговите забележитености

На 24 август от 19:00 часа в градския парк „Свети Георги“ ще се проведе събитие организирано от „Загорка“. Ще има специална програма от местни музикални звезди, както и задължителната студена бира. Ще бъдат представени и тематичните кен и бутилка на Загорка, посветени специално на град Добрич и неговите забележитености.

"Доброто е навсякъде" е специална инициатива на Загорка, чиято цел е да акцентира върху красотите на България, уникалния български манталитет и родното място като вечно притегателна сила за всеки българин.  

„Ние от Загорка вярваме, че доброто може да бъде открито навсякъде около нас, като през 2023 година обръщаме специално внимание на няколко изключително красиви града в България – Балчик, Велико Търново, Добрич, Плевен и Силистра", посочват от компанията.

От компанията споделят, че не просто променят визията на бутилките „Загорка Специално“, но и дават на млади творци възможността да изразят своето свежо и креативно виждане, като превръщат стари сгради в произведения на изкуството. Освен това облагородяват по един парк или градинка в градовете,  така че хората там да могат да се наслаждават на моментите прекарани с любими хора. 

c