Вторник, 02 юли 2024

02.07.2024

Последвайте ни

За рождения си ден Александър Петров от Добрич пожела подкрепа за песента му “Рисувах те”

Дебютното му парче е с пет номинации за наградите на БГ Радио

„Помогнете ми да сбъдна една своя голяма мечта - да бъда отличен в някоя от петте категории за Годишните музикални награди на БГ радио, за които съм номиниран - БГ ДЕБЮТ, БГ ПЕСЕН, БГ ТЕКСТ, БГ ИЗПЪЛНИТЕЛ И БГ ВИДЕОКЛИП“, призова навръх 22-рия си рожден ден певецът Александър Петров от Добрич.

Младият изпълнител, добил популярност от формата „Гласът на България“, където стигна до големият финал, получи номинации в цели пет категории на Годишните музикални награди на БГ Радио.

Номинациите са за БГ дебют, БГ песен, БГ видеоклип, БГ текст и БГ изпълнител. Можете да подкрепите Александър Петров от Добрич на https://gmn.bgradio.bg/.

Първата стъпка за него беше участието му в Гласът на България, а вече желанието му е да върви напред като млад изпълнител, който дебютира на музикалната сцена със своята първа песен - "Рисувах те" по музика и аранжимент на Димитър Атанасов и собствен текст.

“Прекарах много безсънни нощи, чакайки момента, в който моята първа песен ще полети, за да достигне до вас по най-искрения и емоционален начин”, написа още той. И допълни, че това не би било възможно без проникновения поглед на режисьора Павлин Иванов - Bashmotion и младата актриса Маргарита Лъчезарова, която е успяла да пресъздаде болката на две души, за които огънят отдавна е угаснал. 

c