Петък, 03 май 2024

03.05.2024

Последвайте ни

Всички структури на ДПС от област Добрич номинираха Делян Пеевски за евродепутат

Делян Пеевски, Джевдет Чакъров и Ертен Анисова сред номинациите на ДПС от област Добрич

След проведени заседания на общинските съвети във всички общини на област Добрич, Областният съвет на ДПС номинира кандидати за народни представители в българския и европейския парламент, съобщи народният представител от Добрич Ертен Аисова.

Единодушно всички структури номинираха председателя на ДПС Делян Пеевски за народен представител и в националния, и в европейския парламент. В кандидатдепутатската листа са още и председателят на ДПС доц. д-р Джевдет Чакъров, досегашният народен представител и председател на Комисията по туризъм в 49-то Народно събрание Ертен Анисова и много млади, образовани, знаещи и можещи местни хора.

Областното ръководство на ДПС със задоволство отбелязва, че местните партийни структури за пореден път залагат на кандидати, чиято експертиза, квалификация и професионална подготовка са безспорни, на които може да се разчита и вярва.

"Пътят, който ни очаква няма да е лек, но отборът на ДПС ще положи всички усилия да надгради започнатото, да разшири своето представителство в европейския и в националния парламент, за да защити интересите на хората. Нека заедно положим основите на новото начало и в политиката, и в живота! Варваме, че това начало ще ни изведе към нови, по-широки и светли хоризонти", посочи още Ертен Анисова.  

c