Вторник, 17 септември 2024

17.09.2024

Последвайте ни

Управител на нощен клуб от Балчик влезе в „Островът на 100-те гривни“

26-годишният Кирил Вълчев от Балчик е един от участниците в новото телевизионно риалити „Островът на 100-те гривни“. Той е управител на нощен клуб.

Споделя, че като дете много е искал да тренира бокс, но баба му казала „Няма да си пусна детето да го бият“. Впоследствие записва спортна стрелба и други спортове.

От 13-годишен работи по заведенията, защото на морето това е най-лесният начин да си намериш работа. Сега е управител на нощен клуб в Студентски град.

„Леглото ми е с егоистична завивка за един човек, така че, който дойде, трябва да се гушкаме, няма къде да ми избяга“ – казва Кирил, който над спалнята е окачил „пухкави белезнички“ и признава, че не всички жени си падат по тези неща.

„Живот си живея, само една жена ми липсва вкъщи“ – добавя Кирил, а на въпроса „Кога последно е спала жена там?“, отговаря след дълго замисляне „Онзи ден“.

Много е запален по сноуборда, а през лятото кара джетове и водни ски. 

31-годишен пожарникар от Добрич участва в новото риалити „Островът на 100-те гривни“

Както Про Нюз Добрич вече писа, в шоуто влезе и 31-годишният Венцислав от Добрич, който по професия и призвание е пожарникар. 

30 българи от 4 различни поколения, всеки със своя характер и житейски багаж, ще заживеят заедно на напълно безлюден остров на хиляди километри от дома.

На китките си те ще носят в началото по 3 гривни, всяка на стойност 3000 лв. С тях ще влязат в играта на живота си. Гривната на всеки играч ще бъде и неговият живот на острова.

Само 3-ма от 30-те ще стигнат до кутиите, в които са заключени 300 000 хиляди лева. Колкото повече гривни има един играч на финала, толкова по-голям дял от голямата награда ще може да вземе за себе си.

c