Четвъртък, 25 април 2024

25.04.2024

Последвайте ни

Уелнес консултанти от САЩ посетиха дестилерията на doTERRA в Добрич

В новата розоварна в Казанлък новият посланик на САЩ у нас Кенет Мартен е изразил своята подкрепа към бранша и екипa на компанията

Дестилерията в Добрич посрещна дългоочакваната група от уелнес консултанти от Северна Америка. Тя бе ръководена от Емили Райт – основател и президент на doTERRA Essential Oils USA, и представители на корпоративния офис в Солт Лейк Сити, щата Юта.

Гостите са имали възможността да станат свидетели как преследвайки една мечта - светът да има достъп до най-чистите и висококачествени етерични масла, dōTERRA е изградила успешно развиваща се българска дестилерия с отношение и професионализъм към всеки детайл в дестилацията на етеричномаслени растения и смоли.

Веднага след това групата се е пренесла в Розовата долина, където е и новооткритата розоварна на dōTERRA – Terra Roza. Там са присъствали на розобер и са наблюдавали дестилация на розово масло от Роза Дамасцена. Това се е случило в присъствието на новия посланик на Съединените щати в България Кенет Мертен и неговата съпруга. Двамата са изразили своята подкрепа към бранша и екипa на doTERRA, като са отнесли със себе си ароматни спомени от този ден.

Снимки: Esseterre Bulgaria

c