Понеделник, 08 юли 2024

08.07.2024

Последвайте ни

СПЕШНО: Нужни са 126 050 евро, за да продължи лечението на 17-годишната Кали от Добрич

Калояна Енчева е смело момиче на 17 години от Добрич. Тя води своята битка с рака за втори път

Трябва да бъде извършено спешно плащане, за да може да продължи лечението на 17-гозишната Калояна от Добрич. Състоянието на Кали не търпи отлагане, алармират близките й.

Калояна Енчева е смело момиче на 17 години от Добрич. Тя води своята битка с рака за втори път, след като през 2014 г. премина през множество операции и лечения, за да живее, като здраво дете, а вече тийнейджър. За съжаление, по пътя на битките Кали губи зрението си и остава с постоянна нужда от патерици и инвалидна количка заради трудности с движението.

В края на февруари Кали претърпя животоспасяваща операция за премахване на раково образование в Турция.

Хистологията след операцията на Кали посочва злокачествено образование Сарком, който е силно агресивен и бързо развиващ. След операцията новите изследвания с ядрено-магнитен резонанс показват, че туморът се връща и расте отново на оперираното място около левия синус и околната зона.

Мнението на лекарите е, че за момента втора операция не се препоръчва и на нейно място започват курсове от лъче- и химиотерапии, зада се спре развитието и нарастването на тумора. Лечението, което лекарите от Acıbadem Hst. Maslak започнаха включва 12 химио и 2 последващи лъчетерапии на цена от 126 050 евро. Сумата е непосилна за семейството,  а болницата очаква първия превод на част от сумата.

Кали от Добрич отново има нужда от помощ в борбата с рака - трябва спешна операция

Затова близките се обръщат отново за помощ, за да се съберат необходимите средства и да се извършат животоспасяващите терапии без закъснения.

Болницата ще очаква първия превод в най-скоро, затова близките се надяват с помощта на добри хора да помогнат на Кали да пребори диагнозата рак за втори път на едва 17 години.

Може да дарите с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay или Revolut или по IBAN сметка:

https://pavelandreev.bg/campaign/pomosht-za-kali

Банка: Алианц Банк България

IBAN: BG35BUIN95611000712504

BIC: BUINBGSF

Получател: Фондация Павел Андреев

Основание: Дарение за Калояна Енчева Енчева

Алианц Банк България” АД е официалният банков партньор на Фондация “Павел Андреев”. При дарение на каса в клон на банката НЕ ДЪЛЖИТЕ транзакционна такса.

c