Сряда, 03 юли 2024

03.07.2024

Последвайте ни

Приключи ремонтът на Спортния клуб по шахмат „Добруджа 2013“ в Добрич

Приключи започналият в края на юни частичен спешен ремонт на помещението на Спортен клуб по шахмат „Добруджа 2013“, който се наира по бул. „25-ти Септември“ №13, съобщават от общинската администрация. Ремонтните дейности бяха извършени по искане на ползвателите. Състоянието на помещението бе изключително лошо и бе недопустимо да продължат мероприятията по шах с деца.

Извършеният ремонт е на стойност 24 297, 24 лв. и включва цялостна подмяна на дограмата и входната врата; Топлоизолация на фасадата с вкл. мазилки; Отстраняване на ВиК теч, чрез подмяна на цялата ВиК инсталация; Направа на нова преградна стена между залата и обслужващите помещения. Освен това е направена тоалетна, като до настоящия момент такава не е съществувала; Монтирани са окачени тавани и са боядисани обслужващите помещения. Положена е нова настилка от теракот в цялото помещение. Извършена е частична подмяна на осветителни тела.

СК „Добруджа 2013“ с председател Галин Костов се посещава от около 20 деца на възраст от 7 до 14-годишна възраст. Децата от останалите шахматни клубове в община Добрич ще имат възможност да ползват обновеното помещение по утвърден график.

c