Сряда, 14 август 2024

14.08.2024

Последвайте ни

Почина инж. Живко Георгиев, пет мандата кмет на Тервел

Почина бившият кмет на Тервел инж. Живко Георгиев. Той ръководи добруджанската община в продължение на пет мандата.

Община Тервел публикува следния съболезнователен адрес: 

ПОСЛЕДНО СБОГОМ НА ИНЖ. ЖИВКО ГЕОРГИЕВ!

Дълбоко скърбим и изказваме най-искрени сьболезнования на семейството на инж. Живко Жеков Георгиев!

Не стигат думите, за да се преклоним пред човека, който отдаде голяма част от живота си за развитието и просперитета на град Тервел и общината.

Като кмет с пет успешни мандата, за колегите си в общинска администрация той ще остане като добор и справедлив ръководител.

С ясна идея и визия за перспективите на Общината, той работеше за разрешаване на проблемите на всички групи от граждани, за подобряване на сьстоянието на улици, пьтища и сгради, за благоустрояването на града и селата, за повече инвестиции и работни места в общината, за осигуряването на голям брой културни и спортни прояви, за интересни и забавни мероприятия, насочени ком децата и младежите, с градежа и ремонта на религиозните храмове и др. Ще го запомним с чувството му за хумор, с умението му да работи с всеки и за всеки. Той имаше желание, хос и енергия не само да следва сьбитията, но и да ги създава. Ще ни липсват мьдростта, опита, подкрепата му и увереността, че трябва здраво да се работи, за да живеят всички граждани на общината по-добре. Г-н Георгиев казваше, че иска да бъде запомнен не с продолжителността на неговото управление, а с направеното и оставеното за тервелчани.

ДЬЛБОК ПОКЛОН, Г-Н ГЕОРГИЕВ!!!

КОЛЕГИТЕ ОТ ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ ТЕРВЕЛ

Екипът на Про Нюз Добрич поднася съболезнования на близките, колегите и приятелите на Живко Георгиев!

Светла да е паметта му!

c