Вторник, 07 май 2024

07.05.2024

Последвайте ни

Пет хотела и ваканционни комплекси от област Добрич са в класацията ТОП 100 на България

Класацията ТОП 100 най-добри хотели в България има за цел да отличи хотелите, постигнали и поддържащи най-високо ниво на удовлетвореност на гостите през изминалата година. Тези хотели поставят стандарт за обслужване на клиенти и наистина правят положителна разлика в туристическия бизнес на България, посочват организаторите.

При изчисляване на класациите са взети предвид оценките на гостите на над 1200 български хотела с 20 и повече стаи и класификация от три и повече звезди.

Елементите на алгоритъма за класиране включват класификация на хотела, тип – градски, спа, морски, планински и развлекателен (други), брой коментари и др.

В Централния военен клуб в София се проведе гала церемонията по награждаването TOP 100 Best Hotels in Bulgaria 2023. Изготвянето на рейтинга беше подкрепено от Министерство на туризма. В събитието се включиха десетки собственици и мениджъри на хотели-участници в рейтинга от цялата страна.

Сред ТОП 100 най-добри хотели в България попадат и пет от област Добрич. Сред най-добрите е Casa di Fiore SPA and Medical Hotel, Mineral Pools & Private Beach в Кранево, който е на пета позиция. На 15-то място е Maritim Paradise Blue Hotel & Spa в Албена, на 43-та позиция е Maritim Hotel Amelia, също в курорта Албена, както и Flamingo Grand Hotel & Spa, който е на 64-то място. 95-ти е White Lagoon Resort.

c