Понеделник, 06 май 2024

06.05.2024

Последвайте ни

Още 3 магазина oтвориха врати в Търговски парк Добрич - Deichmann, LC Waikiki и Mat Star

Deichmann- лидерът на немския и европейски пазар за обувки откри своя единствен магазин в града. Заедно с него отвориха врати и новите обекти на LC Waikiki и Mat Star

В изключително топла и приятна атмосфера магазин Дайхман (Deichmann) в Търговски парк Добрич предлага обувки за всички възрастови групи с невероятно съотношение цена-качество, съчетано с актуалните модни тенденции. Освен марки с богата традиция, в магазина се предлагат и елегантни висококачествени обувки на марката 5th Avenue. Много актуална е и младежката колекция Graceland, както и спортните обувки с марката Victory. Асортиментът се допълва с познати марки като adidas, Nike, Puma и Kappa. От фирмата обещават на клиентите си не само мода на достъпна цена, но и качество и сигурност при покупката на обувки. Към днешна дата Deichmann SE  има над 4600 филиала в 31 държави, с над 48.000 служители.

Своя втори магазин в Добрич откри днес  Мат Стар (Mat Star), българската компания за обувки и чанти, успешно наложила се на нашия пазар и в чужбина. Фирмата е с традиции в производството, вноса и дистрибуцията на обувки от 1972 г. и предлага изобилие от модерни обувки и чанти на достъпни цени. Компанията използва технологичните мощности и дизайнерски концепции на заводите, с които работят водещите компании в света. Веригата е регистрирана в над 40 държави, а обектите й в България са 42.

Добре познатата на добричлии модна марка LC Waikiki откри своя втори магазин в града. Изключително добре зареден, той е на площ от над 1300 кв. м. Вярна на мотото си „Всеки заслужава да се облича добре“ марката представя последните си колекции. Освен качествените облекла, обувки и аксесоари за малки и големи, от компанията са приготвили и много промоции за предстоящия уикенд.

От Търговски парк Добрич обещават скоро информация и за официалното му откриване, програмата за което все още се пази в тайна.

 

 

c