Петък, 23 февруари 2024

23.02.2024

Последвайте ни

Нова услуга в Добрич: Край на досадното чакане за автомивка, запазете си час!

Нова услуга стартира в Добрич, за да се сложи край на досадното чакане на автомивка. От понеделник, 20 ноември, добричлии и гостите на града могат да измият своя автомобил като запазят час бързо, лесно и удобно.

Новата услуга се предлага от Автомивка „Фреш“. Тя се намира на бул. „3-ти март“ № 52 / бившата автомивка „Златното пиле“/.

„Ние ценим времето на нашите клиенти. Затова създадохме възможност да измият своя автомобила само за 30 мин, без да чакат дълги опашки“, споделиха от ръководството на Автомивка „Фреш“.

Новата услуга надгражда бранда "Фреш", който вече успешно работи на територията на Добрич, Варна и Силистра, където е наложен с високото качество на услугата си за пране на килими.

Можете да организирате почистването на вашия автомобил като запазите час чрез платформата на Автомивка „Фреш“, която е достъпна и през мобилен телефон.

Необходимо е да изберете вида на автомобила – мини лек, лек, бус или джип. След това избирате услугата – външно и вътрешно измиване, което се случва за 30 минути. Можете да изберете ден и час, в който искате да измиете колата си – от 8 до 17,30 часа.

Приложението ви показва резюме на резервацията с избраните опции, както и крайната цена.

Следвайте четирите стъпки и потвърдете резервация си, за да имате гарантиран час за измиване на автомобила.

Автомивка „Фреш“ предлагаме само комплексно - вътрешно и външно, измиване заради организацията по часове, като молят клиентите да бъдат точни за избрания час, за да може измиването да бъде перфектно. Мястото се пази 5 минути, като след това може да бъде пуснат друг автомобил.  

В Автомивка „Фреш“ очакват своите клиенти от понеделник, но резервация на час може да бъде направена още днес на Автомивка „Фреш“.

c