Неделя, 29 септември 2024

29.09.2024

Последвайте ни

Нов магазин Лидл отваря врати в Каварна, инвестицията е близо 14 млн. лв.

Нов магазин на търговската верига Лидл отваря врати тази събота (29.06.) в Каварна на ул. “Марица” №1. Магазинът ще работи всеки ден от 8:00 до 22:00 часа през летния сезон, посочват на фирмения уеб сайт.

Обектът ще разполага с паркоместа за хора със специални потребности, пекарна, паркинг и безплатен Wi-Fi. В него ще се предлагат хранителни и нехранителни продукти и хляб от пекарна. Магазинът оперира със системата за лоялни клиенти Lidl Plus.

От 29.06. до 6.07 при пазаруване на стойност минимум 30 лева на един касов бон и ползване на Lidl Plus клиентите получават 50% отстъпка на избрани продукти.

Това е четвъртият магазин на компанията в областта – другите са два в Добрич и един в Балчик.

По-рано Лидл обяви, че планира да открие 8 до 10 нови магазина през 2024 г. Това разширяване на търговската мрежа е свързано и с разкриването на близо 200 нови работни места, съобщават от компанията. Други 90 места ще бъдат разкрити в обектите по морето през лятото, когато натоварването се увеличава значително.

„Ще осигурим достъп до повече продукти с високо качество на изгодни цени, произведени по отговорен и устойчив начин. Така даваме на потребителите повече възможности за умно пазаруване, или т.нар. smart shopping“, сподели тогава Бисер Инчовски, управител „Централизирани дейности“ на Лидл България.

От компанията посочват, че във всеки нов обект ще инвестират средно 14 млн. лв.

c