Четвъртък, 25 април 2024

25.04.2024

Последвайте ни

Курортът Албена се представя на най-голямото събитие у нас за къмпинг и караванинг

През последните два дни курортът Албена, както и Forest Beach / ММЦ Приморско/ е част от най-голямото специализирано изложение Camping and caravaning Expo Sofia 2023, организирано от Camping.bg. Там екипът му представя уникалната възможност за почивка край морето с кемпер или каравана.

Броят на изложителите на Camping & Caravaning Expo 2023 са над 40. Сред тях са представителствата на някои от най-реномираните марки за кемпери, като: Morelo, Hymer, Carthago, Volkswagen, Laika и други.

Къмпинг туризмът у нас се развива бурно последните години. Освен много нови и хубави къмпинги вече има и родни производители на каравани. На изложението Camping & Caravaning Expo, което се провежда от 12 до 14 май,  могат да се видят три изцяло разработени и конструирани в България каравани. Те са компактни, леки и удобни за пътешествия на двама или повече души. Могат да се видят палатки на Decathlon, Outwell, E-Z Up и още други, както и новите модели автомобили за туризъм и свободно време от Volkswagen, Subaru и Peugeot.

Редом с кемпери, каравани, автомобили и палатки могат да се видят разнообразни предложения за къмпинг и аутдор оборудване, решения за електрическо захранване на открито, за приготвяне на храна, за водни спортове, дрехи и аксесоари и много други.

c