Понеделник, 01 юли 2024

01.07.2024

Последвайте ни

Книжарница Orange вече е в град Добрич

Книжарница Orange ще отпразнува идването си в град Добрич утре,  21 декември 2023 г., от 12:00 часа с празнично събитие в своя обект в Търговски парк Добрич, на бул. „25-ти септември” №70.

Всички любителите на литературата ще имат възможност да предизвикат късмета си на специално колело, което ще ги зарадва с подаръци. Но това не е всичко – очакват ги още много изненади, а доброто настроение е гарантирано. 

Пет търговски обекта отвориха в новия Търговски парк Добрич

Новият, двадесети обект от веригата книжарници, запазва уникалната атмосфера, характерна за Orange. В него може да бъде открито за всекиго по нещо -  голямо разнообразие от книги, подаръци, пълен набор от ученически артикули, настолни игри и пъзели, игри и играчки за деца, комикси, манга и мърч.

Orange е българска верига книжарници, създадена през 2004 г. Orange разполага с 20 обекта в София, Пловдив, Варна, Бургас, Перник, Стара Загора, Казанлък, а вече и в Добрич!

През 2012 г. компанията създава и издателство Orange Books, под чието лого до 2023 г. са издадени над 170 заглавия от български и чуждестранни автори, за радост и удоволствие на всички, които обичат магията на книгата.

c