Събота, 27 юли 2024

27.07.2024

Последвайте ни

ФК Добруджа 1919 завърши петата си контрола с победа

ФК Добруджа 1919 завърши петата си контрола с победа над ПФК Черно Море II с 3:0. Още в 7-мата минута Хосе Силва се разписа след майсторско изпълнение от пряк свободен. В 25- минута Вили Боев нахлу в наказателното и стреля опасно, но ударът му премина покрай лявата греда

Само 5 минути по- късно Димитри Димитров пое отбита топка извън наказателното, и нанесе мощен удар, но вратарят на опонентите се намеси добре. В 40-ата минута Антон Иванов получи страхотен пас от Ангел Ангелов в наказателното, и нанесе хубав удар с глава, но вратарят спаси.

В края на полувремето Джорджио Димитров се извиси над всички в наказателното, но ударът му с глава беше спасен. Малко след началото на второто полувреме , Румен Руменов намери по страхотен начин Адриан Димитров, като последния не сгреши и удвои резултатът в мача.

В 53-ата минута Петър Георгиев се отскубна по добър начин в наказателното поле, но вратарят на гостите отрази. Две минути по- късно Климентов изведе по уникален начин Антон Иванов, като последния овладя впечатляващо и се разписа за 3:0

В 70-ата минута, след центриране от корнер, Румен Руменов засече топката с глава, но защитник на “Моряците” изчисти от гол линията.

До края на мача, отборът на ФК Добруджа 1919 имаше още положения пред съперниковата врата, но резултатът се запази 3:0. 

c