Понеделник, 01 юли 2024

01.07.2024

Последвайте ни

Европа директно Добрич кани земеделски производители на информационно събитие

Европа директно Добрич кани земеделски производители, фирми от областта на селското стопанство, агрономи и други заинтересовани лица  на информационно събитие „Земеделието в Плана за възстановяване и устойчивост и Новата Обща селскостопанска политика", което ще се проведе в рамките на XXXI-то изложение „Селското стопанство и всичко за него”, организирано от Добрички панаир АД.

Събитието ще се състои на 30 август от 11:30 часа на откритата площ срещу входа на зала „Добротица“ - СК „Простор“. 

Ще бъдат представени възможностите за финансиране предлагани в НПВУ и Стратегическия план (в продължение на политиката на ПРСР)  – инвестиции в технологична и екологична модернизация, ефективно управление на води в земеделски стопанства. Участниците ще се запознаят с бъдещото подпомагане по Стратегическия план предоставяне на земеделските стопани и други участници в селскостопанския сектор.

 Лектор ще бъде Димитър Манов, управител на консултантската фирма Сибола, която се занимава с подготовката и управлението на европейски проекти в областта на земеделието, агробизнеса, индустрията, енергийната ефективност, иновациите, туризма и други. Участвал в много публични дискусии и работни групи, свързани с качеството на управление на  европейските фондове с участие на администрацията и браншови организации. Димитър Манов, е широко признат като авторитет и експерт в областта, участвайки активно в публични дискусии в цялата страна.

c