Сряда, 03 юли 2024

03.07.2024

Последвайте ни

Добруджа 07 се наложи с впечатляваща победа над Славия с 3:0

Местният отбор Добруджа 07 се наложи в Efbet Супер Волей лигата с категорична победа над Славия с 3:0. Отборът, воден от старши треньора Данаил Милушев, доминираше в мача от началото до края с резултати 25:13, 25:9 и 25:16.

На мача, който се проведе в зала "Добротица", присъстваха над 600 ентусиазирани фенове, които се насладиха на демонстрация на доминиращ волейбол от страна на Добруджа. Отборът показа голяма сплотеност и координация, което доведе до заслужена победа.

Тази победа е втора за Добруджа през този сезон, което ги поставя на 10-о място в ранглистата на лигата с 2 победи, 11 загуби и 9 точки. В същото време столичани остават последни на листата със само 1 победа, 12 загуби и 2 точки.

Жулиен Георгиев се отличи като главната звезда за Добруджа, като отбеляза 16 точки и заслужи титлата MVP за мача. Неговият съотборник Леон Тончев добави още 14 точки за победата.

В следващия кръг Добруджа ще се изправи срещу домакина Черно море (Варна), като иска да продължи победния си ход и да се изкачи нагоре в ранглистата на лигата. С впечатляващото си представяне срещу Славия Добруджа изпрати ясно послание на останалите от лигата, че тепърва набират скорост, за да се изкачат.

c