Неделя, 07 юли 2024

07.07.2024

Последвайте ни

Бразилски футболист на „Добруджа“ се ожени на стадиона в Добрич (ВИДЕО+СНИМКИ)

24-годишният бразилец Хосе Алвес да Силва /БУА/ се ожени днес за своята приятелка Натиели Рипейло ди Соуза. Нетрадиционното сватбено тържество се състоя на обновения стадион „Добруджа“. Младоженците се врекоха да са заедно в радост и болка, богатство и бедност, завинаги пред кмета Йордан Йорданов, който извърши браксъчетанието.

Градоначалникът приветства двойката с „Добре дошли!“ И им пожела дълголетие, да са  заедно в добро и в лошо, да се подкрепят. „И, разбира се, вашият втори дом Добрич и Добруджа винаги ще бъдат до вас“, увери младоженците Йорданов.

Бразилецът подписа с „Добруджа“ в края на миналата година, като постът му е вътрешен халф.

На празничното събитие присъства председателят на Общинския съвет Красимир Николов, ръководството на футболния клуб, съотборниците на младоженеца, представители на футболната общност. А футболната врата на терена бе подобаващо украсена за сватбеното тържество.

Екипът на Про Нюз Добрич желае на младоженците много любов, щастие и безброй незабравими мигове заедно! Нека в семейството има само добри новини и заедно да творите чудеса, които да носят радост и надежда на всички около вас!

c