Вторник, 02 юли 2024

02.07.2024

Последвайте ни

Автокино под звездите идва в Добрич с касовите български филми от последните месеци

Автокино турнето идва в Добрич на 14 и 15 април

Паркингите на хипермаркетите на Kaufland се превръщат в кино под звездите за трета поредна година. Национално турнето ще обиколи 13 града до края на май, а в два от тях ще има среща с актьор от избран български филм. Зрителите на единственото пътуващо автокино в България ще могат да гледат четири от най-касовите български заглавия от последните месеци – „Диада“ , „Уроците на Блага“, „Пулсът на танца“ и „Чума“.

Уникалният автокино фестивал с български филми идва утре в Добрич. На 14 и 15 април фестът ще бъде на паркинга на Kaufland на ул. „Дунав“ 55 в Добрич. Хитовите български заглавия ще могат да бъдат гледани под звездите и там за радост на всички киноманиаци.

Кампанията се реализира съвместно с „Автокино“. Тя дава по-дълъг живот на българските филми и предоставя един интересен и безопасен начин за гледане от уюта на личния ни автомобил. На територията на 13 паркинги на Kaufland в цяла България, зрителите могат да очакват над 60 прожекции на едни от най-популярните нови български филми хипермакетите ни.

Автокино се гледа от собствения автомобил на присъстващите, като филмите ще бъдат прожектирани на  екран с големина 5 х 10м, който е вдигнат на височина 2 метра от земята.

Желаещите да присъстват, могат да следят програмата и да закупят билетите си онлайн на http://www.avtokino.bg или на място в деня на прожекцията, като местата са ограничени до 50-60 автомобила за събитие.

c