Понеделник, 06 май 2024

06.05.2024

Последвайте ни

Аквапарк „Аквамания“ в Албена ще отвори врати за сезон 2023 г. на 15 юни

Аквапарк „Аквамания“ ще отвори врати за лято 2023 г. на 15 юни, съобщават от ваканционно селище Албена.

Там почитателите на забавленията, емоциите и адреналина ще открият екстремни спускания на Про Рейсър пързалката, увитото Торнадо, бързите Спейс Рейсър, Фрий фол и Мамути или за лежерни удоволствия в прохладата на Мързеливата и Дивата река.  

Водната атракция е разположена върху 30 000 кв. метра – зона, равняваща се на 5 футболни игрища и има капацитет 1000 души. Съоръжението заема престижното 8-мо място в класацията на най-авторитетния туристически сайт Trip Advisor. То разполага с уникални атракции за всички възрасти.

Дизайнът и проектирането на парка са продукт на архитект Куцаров и „ARCHEON Architects and Engineers“. Проектант на пързалките е канадската фирма „ПроСлайд“, лидер на световния пазар на водно-увеселителни съоръжения в страни от 6 континента.

Аквапаркът предлага много водни забавления, гарантирано добро настроение и приятна доза адреналин. До края на месец юни посетителите ще ползват атрактивна цена за вход, посочват от комплекса. Работното време на „Аквамания“ е от 10:00 до 18:00 часа.

Безплатен достъп до водните атракции имат гостите на част от хотелите в Албена. Безплатен е входът за деца с ръст до 90 см. Предлагат се целодневни и полудневни пакети за посещение. Вижте повече тук.

c