Сряда, 17 юли 2024

17.07.2024

Последвайте ни

Акордеонистите от НЧ "Йордан Йовков-1870" блестят на "Трикси" в Балчик с много награди

Деян Дженков: "100 процента успеваемост след 5 години преподаване"

Тази година на международния фестивал по изкуствата „ Трикси“ в Балчик, участие взеха възпитаниците по акордеон при НЧ „ Йордан Йовков-1870 “ с преподавател Деян Дженков.

В секция “Инструменталисти” от втора възрастова група, се представи Пламен Петров, който бе награден с трета награда. В трета възрастова група Никола Киров и Йордан Бонев, също бяха наградени с трета награда, Борис Мартинов получи втора награда за представянето си. Акордеонистите се представиха с разнообразна програма, включваща вариететна музика и пиеси на фолклорна основа. Това беше и последния конкурс за малките акордеонисти, преди да излязат в лятна почивка. 

“Искам, специално от вашата медия да благодаря на всички родители, които оказват неистова подкрепа, както към мен като преподавател, така и към техните деца, които са се захванали с този инструмент и с това изкуство. – казва Деян Дженков – Връзката, между родител, ученик и преподавател, след 5 годишно преподаване, мога да кажа, че има 100 процентова успеваемост по пътя към развитието и успеха на всяко едно дете, което е решило да се занимава с изучаването на даден музикален инструмент и не само, особено в по ранна детска възраст”. 

Преподавателят желае на своите възпитаници хубаво и весело лято.

c