Събота, 11 май 2024

11.05.2024

Последвайте ни

Александър Петров във вокалните двубои на „Гласът на България“ тази вечер

След отличното представяне на добричките момчета Александър Петров и Максим Панайотов в първия етап „Кастинги на тъмно“ на телевизионния музикален формат „Гласът на България“, предстои да ги видим и в следващия - „Вокални двубои“. Талантливите младежи от Добрич избраха Галена за свой треньор и са вече част от нейния отбор, припомнят от Студио за вокално обучение „Зонели“, чиито възпитаници са Александър и Максим.
В неделя - 23-ти октомври от 20 ч. по bTV ще проследим вокалната битка на Александър с една от другите участнички - негова съотборничка.
Тази година във формата за пръв път се въвежда ново правило във вокалните двубои - нон стоп кражбите. След всяко изпълнение и решението на треньора кой да продължи напред, останалите треньори ще могат да „откраднат“ отпадналия участник, като няма да имат ограничение в броя на „кражбите“. В същото време „откраднатият“ участник ще получи уникален шанс да продължи в шоуто и ще заеме определеното му място в бекстейджа. При всяка следващата кражба обаче „столът на надеждата“ за оставане във формата ще трябва да се освободи за новия „откраднат“ и първият, който го е заел ще напусне шоуто завинаги. С това ново правило дуелът между участниците ще стане по-интересен и непредвидим до последния момент.

Пожелаваме успех на всички представителите на Добрич във вокални двубои. Припомняме, че в музикалното риалити продължават Деница Ангелова, Коста Коларов, Максим Панайотов и Александър Петров.

c