Петък, 26 април 2024

26.04.2024

Последвайте ни

Българево ROCKS Fest отново събра почитатели на твърдия стил музика

Четвъртото издание на фестивала „Българево Rocks Fest" се провежда вчера и днес в най-голямото село на община Каварна. Вместо на площада, организаторите са издигнали сцената в двора на училището, където пространството е по-голямо.

Повече от 10 години то е затворено и с носталгия си спомняме за времето, когато дворът му се изпълваше с деца. Сега пространството пред сцената отново е оживено, но с почитатели на рок музиката, отбелязва кметът на Българево Георги Янев, който е един от организаторите, заедно с DarkWhite-vision, Narnia Wedding, Георги Дачев и Красимир Митев. Според него рок фестът се очаква с нетърпение от местните, защото много хора ще видят селото.

Всичко се прави от сърце и за хората, сподели Веселина от  Narnia Wedding. „Идеята е да се даде шанс и на по-малките БГ групи, покрай по-големите имена които каним. Това да се превърне в традиция и да се надгражда всяка година. Да има гледаемост и чуваемост, че в едно малко село като с. Българево, традициите имат значение, музиката също. Организира се от всички нас с много любов и всеотдайност. Нека да има традиции и Рок фестът да бъде една от тях, сподели тя.

Българево ROCKS Fest отново събира почитатели на твърдия стил музика. Четвъртото издание се провежда в две вечери – на 5 и 6 август. Хедлайнери са известните у нас банди Odd Crew в петък и Jeremy? в събота. Освен тях гостите на фестивала имаха възможност да слушат Балканджи, GASP! и Do Sho.

Снимки: Българево ROCKS Fest

c