Събота, 27 април 2024

27.04.2024

Последвайте ни

ФК „Интер“ от Добрич издига кандидатурата на Димитър Бербатов за президент на БФС

Студентският футболен клуб „Интер“ от Добрич издига кандидатурата на Димитър Бербатов за президент на Българския футболен съюз на предстоящия изборен конгрес на 18 март 2022 г., като задължително трябва да е изборен. Това се казва в позиция до медиите, изпратена от президента на клуба доц. Д-р Тодор Радев.

От клуба заявяват, че се вълнуват от всичко, случващо се в българския футбол. И по този начин изразяват своята позиция по отношение на предстоящите избори за президент на БФС. 

„Обявяваме се за цялостна промяна в българския футбол и я очакваме с готовност! Пътят към успеха на родния футбол минава през детско-юношеския, студентски и масов спорт. Вярваме, че Димитър Бербатов и неговият екип са хората, способни да осъществят тази промяна и да повлияят положително развитието на българския футбол и неговите представителни лица“, заявяват от ФК „Интер“. 

През последните няколко години студентският футболен клуб на Висше училище по мениджмънт не е в най-добрия си период, главно по финансови причини, но въпреки това поддържа своята форма и е съхранил онзи хъс, който неотдавна го отведе до челните позиции на Североизточна "В" футболна група.

c